225066
Judassveket [Elektronisk resurs] / Jørgen Jæger ; översättning: Emeli André.
Judassveket [Elektronisk resurs] / Jørgen Jæger ; översättning: Emeli André.
Av: Jæger, Jørgen
Utgivningsår: 2022.
Språk: Svenska
Hylla: Hce [E-Bok]
Medietyp: E-bok
Kategori: Skönlitteratur
ISBN: 978-91-8018-460-1 91-8018-460-X
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Judasskuddet
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Del fyra: Ole Vik och Cecilie Hopen. Ondskan härjar under ytan i det idylliska Fjellberghavn. En lastbil kapas på en väg i närheten av staden och chauffören mördas. Samtidigt vänder sig en desperat pappa till polisen för att få hjälp med sin missbrukande dotter. Mordutredningen avslöjar att kapningen är sammankopplad med droghandel och att flera antagna överdoser i själva verket har varit mord. Poliskommissarie Cecilie Hopen misstänker att information läcker inifrån poliskåren - har de en Judas i de egna leden? Samtidigt brottas Ole Vik med att i alla år klandrat sig själv för dottern Marias död, också det en misstänkt överdos. Nu får han äntligen möjligheten att göra upp med det förflutna ? ingenting visar sig vara som han trott./Innehållsbeskrivning från Elib.
En lastbil kapas och chauffören mördas. Samtidigt vänder sig en pappa till polisen för att fa hjälp med sin missbrukande dotter. Mordutredningen avslöjar att kapningen är sammankopplad med droghandel och att flera antagna överdoser i själva verket har varit mord. Cecilie misstänker att information läcker inifran poliskaren. Samtidigt brottas Ole med att i alla ar klandrat sig själv för dottern Marias död, ocksa det en misstänkt överdos./Btj.

Andra titlar av samma författare

212409
Av: Jæger, Jørgen
213765
Av: Jæger, Jørgen
213766
Av: Jæger, Jørgen

Liknande titlar

212409
Av: Jæger, Jørgen

Språk

Mer om titeln

Loading...

Om författaren

Loading...

Taggar