202950
Återvändaren [Ljudupptagning] / Buthler & Öhrlund.
Återvändaren [Ljudupptagning] / Buthler & Öhrlund.
Av: Buthler, Dan
Utgivningsår: 2012.
Språk: Svenska
Hylla: Hc [CD-Bok]
Medietyp: Ljudbok, MP3
Kategori: Skönlitteratur
ISBN: 978-91-86649-84-5 91-86649-84-1
Anmärkning:
För samtliga delar se: Mord.net.
Ljudbok (CD-A, mp3)
Inläsare: Stefan Sauk.
Serietitel: Jacob Colt 6
Omfång: 13, 1 CD (15 tim., 35 min.)
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Efter att ha levt under falsk identitet beslutar sig Christopher Silfverbielke för att återvända till Stockholm. Han älskar sin psykiater och ska ta hand om en av de få människor han någonsin haft känslor för - sin mamma. Men förstår han att saker och ting aldrig kommer att bli som förr. Och att det är kommissarie Colts fel.

Här finns titeln:

Loading...
Här får man möta psykopaten Christopher Silfverbielke som visar att han faktiskt hyser känslor för sin mamma. Han visar också upp en något mänskligare sida när han upptäcker en dansk nyhetsuppläsare som han gör allt för att få kontakt med. I Sverige köper han en enskilt belägen gård. Men även på landet finns grannar som kommer och knackar på dörren. I övrigt är det en tidigare bekant Silferbjelke som har smak för kokain, dyr champagne och avancerad sex och som tycker att det är ganska lätt att bli av med folk som kan ställa till med besvär för honom. Silferbjelke vill som vanligt ställa till förtret för kommissarie Colt och lyckas även denna gång. Romanen slutar lite väl snabbt mitt i en händelse vilket gör mig besviken. Därför blir betyget något lägre än det annars skulle blivit.
2017-07-09
gun5
SNOKA-bibliotek

Andra titlar av samma författare

,Stigande ,Fallande

116109
Av: Buthler, Dan
77146
Av: Buthler, Dan

Liknande titlar

,Stigande ,Fallande

196487
Av: Alfredsson, Karin
116109
Av: Buthler, Dan
189894
Av: Lindstein, Mariette

Språk

Mer om titeln

Loading...

Om författaren

Loading...
,Stigande ,Fallande

Taggar